Clean Mobility Center

We zijn de wegbereiders van schone mobiliteit. Een samenwerkingsverband met denkers die ideeën omzetten naar concepten, adviezen en businesscases. En met doeners die schone mobiliteit bereikbaar maken met concrete projecten. We zijn ‘co-creators’ omdat we erin geloven dat je samen verder komt. De uitdagingen zijn te complex om alleen op te lossen. Daarom is er de noodzaak om samen te werken en om kennis te delen met overheden, marktpartijen en (kennis)instellingen.

Visie & ambitie

Schone mobiliteit krijgt steeds belang en aandacht in de maatschappij. Wij staan aan het begin van een complexe, systeembrede transitie naar schone mobiliteit. Dit raakt het dagelijkse reisgedrag van de burger, de inrichting van de openbare ruimte, de infrastructuur van het onderliggende vervoersnet, de ICT-infrastructuur en de energievoorziening. Deze transitie vraagt om vernieuwende oplossingen, nieuwe mobiliteitsvormen, nieuwe voorzieningen en systemen,  inzet nieuwe technologieën en ander reisgedrag. In deze transitie ambieert het CMC een Europese voortrekkersrol.

Deel uw vraag of uitdaging

Wil je weten wat het CMC voor jouw organisatie kan betekenen? Laat dan hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Velden met een * zijn verplicht

Deel deze pagina: